Gastenboek van ATTV.NL

Turkse Katten

Terug naar de Site.

Teken het gastenboek. Sign the guestbook.
Naam, name:
e-mail:
homepage url:
homepage title:
  comments :


 
Carlo   dinsdag 22-Okt-2013 04:22:48
Harrie, nog de groeten aan de poezen!Carlo
 
Yvonne Donkers   maandag 27-Aug-2012 17:36:13
Hallo Harrie Het gaat nu goed met Witje zo als jij haar genoemd had ,ze is ondertussen omgedoopt tot Spook .Omdat ze rustig ligt te slapen als ik opsta om naar de keuken te gaan bijvoorbeeld, en dan precies daar te gaan staan waar ik op dat moment mij kruk had willen zetten .Uit het niets staat zij daar dan ,vandaar Spook .Ze is nadat we haar een aantal weken hadden behoorlijk ziek geweest ,er was iets helemaal niet goed met haar bloed ze had te veel witte bloed lichaampjes .Ze heeft injecties gehad met prednison en nu gaat het weer goed met haar .Als je haar zou zien herken je haar meteen ze is wel iets zwaarder geworden maar nog steeds een ukkepuk.We hebben ondertussen afscheid moeten nemen van haar tantes Roos en Doortje ,de dames waren heel ziek Doortje had enrstige problemen met haar hart en Roos had het zo zwaar aan de nieren dat voot hun het leven niet meer leuk was .Toen kwamen er twee andere witte katten op onze weg en die hebben we in huis genoemn en Spook is heel blij met de nieuwe gezinsuitbreiding .Het zijn mannetjes Balou en Gizmo .Een week jonger dan spook dus is wel fijn voor haar dat ze nu speelmakkers heeft in haar eigen leeftijd .Eten gaat prima alleem wil Madame op het aanrecht eten liefts met een servet er onder ,graag linnen a.u.b .We hadden haar wel Dutchess kunnen noemen want ze heeft pretenties hahaha.Mocht je ooit in ons dorpje komen bel en kom gerust langs ,ik stuur je zo prive even ons adres en tel.no.Ik ben benieuwd of ze je herkend ,ik denk van wel namelijk .Hartelijke groeten Henk en Yvonne
 
Jolanda   zondag 27-Mei-2012 22:03:19
Hoi hoi, vrijdag 13 april heb ik het zwart-witte kittentje opgehaald, toen pluimpje, wij hebben haar luna genoemd. Het gaat erg goed met luna. Ze heeft de voorkeur voor vlees in saus van sheba haha. Ze groeit al lekker en zo ook haar vacht. Als ik op mijn laptop kan zal ik hier nog wat fotos plaatsen van luna.
Groetjes, jolanda en raymond.
 
brigitte   maandag 9-Apr-2012 17:09:33
goedemiddag
we zijn met de kleine goed aangekomen thuis
de hond en kat beginnen al aan elkaar te wennen
houd je verder op de hoogte
groetjes ferdinand en brigitte
ze heeft de naam bibi gekregen
 
Yvonne Donkers   vrijdag 14-Okt-2011 00:34:26
Hallo Harrie. Ik heb net naar de foto`s en filmpjes van het nieuwe nestje gekeken en ben erg blij dat jouw optimisme over de zwart-witte is uitgekoemen. Ziet er heel goed uit en daar zijn we erg blij over. Henk is bij het kijken van de foto`s al weggelopen. Je hart gaat open bij het zien van dat kleine spul.
Witje vindt het denk ik niet leuk dat ik overdag op de p.c. werk, en heeft vannacht de aan en uit schakelaar van de stekkerdoos op uit gezet. Voor dat eens ontdekt was is er toch wel enige tijd over heen gegaan.
Ze is stapelgek op Henk. Vind ik voor hem leuk maar zelf wat minder, maar goed dat weten we nu bij de Turkse Angora`s gaat dat zo, 1 favoriet. Wel knabbelt ze regelmatig aan mijn vingers en vooral nagels dus ze mag mij wel. Het eten gaat goed ik geef alledrie de katten het zelfde natvoer, alleen Witje krijgt nu bij haar eigen brokjes wel wat nierdieetbrokjes erbij om te wennen. Zij groeit als de spreekwoordelijke kool dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Het gaat dus goed met haar. De andere katten zijn nog niet echt blij met haar, maar er wordt niet gevochten dus dat scheelt wel. En zij blijft toenadering zoeken, in de tuin vindt ze het nog niet veel. Even buiten, maar niet echt lang nog. Komt volgend jaar wel, of als er sneeuw ligt. Ik heb gelezen dat ze daar gek op zijn. Ik zal zo spoedig mogenlijk wat foto`s op sturen, had ook een leuk filmpje gemaakt maar helaas is dat verloren gegaan op mijn mobile telefoon.
Hartelijke groeten: Witje, Henk en Yvonne.
P.S leuk speleding voor katten, de verzamelzak die ik heb voor plastic. Ze is er maar druk mee. Het speeluur is weer begonnen. Ik zet die s`nacht weg in een kast. Geen risico nemen.
 
Yvonne Donkers   dinsdag 27-Sep-2011 19:12:53
Na een dag flink schreeuwen gaat het goed met Witje, ze is nu redelijk gewend en heeft meer weg van een berggeit dan een poes. Alles wordt beklommen en bekeken, de gordijnen en vitrages laat zij met rust, haar pleegmoeders en zij beginnen langzaam aan elkaar te wennen. Graag nog even een lijstje van de dingen die zij graag lust wat eten betreft. Ik wil graag iets meer variatie dan de sheba. En daar jij het beste weet wat ze graag lust wend ik me maar tot de bron jij dus. Ik kan wel van alles gaan proberen maar de zakjes felix vind ze maar niets dus gaarne advies alsjeblieft. Hartelijke groeten Witje (door mij Spook genoemd ) en Yvonne.
Hoi Yvonne, leuk dat je in het gastenboek schrijft.
Ik heb de kittens Wiskas junior en Albert Heijn junior gegeven, en de laatste tijd eten ze met de groten mee van de Jumbo en Albert Heijn fijne brokjes in saus. Soms ook vismenu. Om te verwennen krijgen ze soms Sheba of Gourmet. Als droge brokjes geef ik ze Royal Canin Kitten. Je kunt het katje nu geleidelijk gaan wennen aan het voer zoals de andere katten het eten.
Groet, Harrie.
 
Yvonne Donkers   maandag 12-Sep-2011 16:19:42
Fijn met u gesrpoken te hebben. Ik ga meteen zodra mijn man thuis is de foto`s van Witje en familie laten zien . We houden contact. Hartelijke groeten
Yvonne
 
Harrie van der Haghen Personal homepage Harrie v.d.Haghen 7/apr/2011:00:26:20
Zo, het gastenboek functioneert.
Beste bezoekers, U bent van harte uitgenodigd om hier een bericht toe te voegen.
Bij voorbaat dank,
Harrie van der Haghen.
 
Terug naar ATTV.NL.